Finagain - niet meer gebruiken's weblog

De moeder met de mooiste ogen

26 januari 2012
Team: Dolfijnendelta >
Verzorger: Jeroen

Dolfijn Finagain is de dolfijn met de mooiste ogen. Als ik diep in Finagains ogen kijk, moet ik altijd een beetje aan Bambi denken. Finagain heeft net als Bambi van die prachtige, grote bruine ogen. Vind jij Finagains ogen ook mooi?
Finagain is bijna 20 jaar oud. Zij heeft al eerder baby’s gehad in het Dolfinarium en heeft dus al ervaring met het moederschap. Één van haar baby’s is Tsalka, één van de sterren van de Droomwensshow! Finagain is in mei uitgerekend, dat is nog even wachten!
Ben jij creatief? Doe dan mee aan de namenwedstrijd en verzin een naam voor de baby van Finagain!
 

| |

Reactie


Verstuur
 • naomi - 4 maart 2012 om 14:39:53

  Ik vind je ogen ook heel mooi Finagain!
  Ik moet zelfs een beetje huilen.

 • Anjali - 2 februari 2012 om 16:37:38

  Ik ben zo happy
  Ik vindt het altijd zo leuk als er kalfjes komen(zo noem je baby dolfijntjes)

 • sara keegan - 29 januari 2012 om 17:10:44

  hoeveel kinderen heeft Finagain